Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@14:59:08 GMT

مراکز واکسیناسیون در سنندج سه شیفته شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۶۴۲۲

مراکز واکسیناسیون در سنندج سه شیفته شد

گروه استان‌ها - نخستین مرکز تجمیعی سه‌شیفته واکسیناسیون کرونا در سالن استاد پژوهش بهاران سنندج افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج، بیست و چهارمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان و نخستین مرکز تجمیعی سه‌شیفته واکسیناسیون کرونا بعدازظهر امروز با حضور فرمانده سپاه بیت‌المقدس و جمعی از مسئولان در سالن استاد پژوهش بهاران سنندج افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز که توسط جمعیت هلال احمر و با همکاری سپاه بیت‌المقدس، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در مرکز استان کردستان برپا شده در سه شیفت صبح، عصر و شب به متقاضیان، واکسن کرونا را تزریق کرده تا ضمن تسریع در روند واکسیناسیون، هیچ شهروندی دغدغه ماندن در صف انتظار واکسن را نداشته باشد.

فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این مراسم از تزریق 430هزار دُز واکسن نوبت اول در استان خبر داد و اظهار داشت: تاکنون 40درصد جمعیت هدف واکسن دوز اول و 20درصد از کردستانی‌ها دوز دوم را دریافت کرده‌اند.

وی با اذعان به اینکه برای کنترل ویروس کرونا باید 70درصد از جمعیت هدف واکسینه شوند، گفت: هم‌اکنون واکسیناسیون همه افراد بالای 18سال در استان در حال انجام بوده اما متأسفانه 30درصد از افراد بالای 50سال هنوز برای تزریق واکسیناسیون مراجعه نکرده‌اند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تأکید بر اینکه واجدین شرایطی که تاکنون برای تزریق واکسن کرونا اقدام نکرده‌اند، هرچه سریع‌تر به نزدیکترین مرکز واکسیناسیون محل زندگی خود مراجعه کنند، تصریح کرد: از شهروندان فهیم کردستانی انتظار می‌رود که به شایعات فضای مجای درباره واکسن توجه نکنند چراکه واکسن نقش مؤثری  در کنترل ایپدمی دارد.

وی با یادآوری اینکه استان کردستان همچنان در حال حاضر در وضعیت قرمز قرار دارد، افزود: شهرهای سنندج و مریوان در شرایط فوق قرمز و بحرانی بوده و راهروهای بیمارستان توحید این شهر از بیماران کرونایی پر شده و دیگر جایی برای پذیرش و بستری بیماران نداریم.

رضاعی یادآور شد: از همه مردم خواهش می‌کنیم تا ریشه‌کنی کرونا، دورهمی و مهمانی‌ها را لغو کرده و از ورود افراد بدون ماسک به ادارات و پاساژها جلوگیری شود.

عزم جزم سپاه بیت‌المقدس برای تسریع در روند واکسیناسیون و بهبود شرایط کروناییکمبود واکسن کرونا در استان کردستان وجود ندارد

پیام جلالی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان نیز در این مراسم با بیان اینکه این مرکز با توجه به وضعیت بحرانی شهر سنندج و با حمایت سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش راه‌اندازی شده است، اظهار کرد:در این مرکز ظرفیت جوانان، داوطلبان، امدادگران و اعضای جمعیت هلال احمر استان به‌کار گرفته شده است.

وی افزود: در این مرکز 80 نفر از اعضای جوانان، یک تیم کامل امداد و نجات و واکنش سریع و 10 نفر از همکاران هلال‌احمر به صورت سه شیفته کار تزریق واکسیناسیون کرونا را انجام خواهند داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان با اشاره به اینکه سه نوع واکسن برکت، سینوفارم و آسترازنکا در این مرکز تزریق می‌شود، گفت: در این مرکز هیچ‌گونه کمبود و محدودیتی در تزریق واکسن نداریم.

انتهای پیام/484/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جمعیت هلال احمر استان کردستان سه شیفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان