Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج عرفان مرادی در جلسه بازافرینی استان که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در سنندج برگزار شد اظهار کرد: بهسازی نوسازی مقاوم سازی مسکن ارتقای شبکه تاسیسات شهری نوسازی و تجهیز خدمات روبنایی در محلات از ارکان اصلی بازآفرینی شهری است.

وی خاطرنشان کرد: در ۷ شهرستان استان در مساحتی بالغ ۱۲ هزار و ۹۷۰ هکتار نیاز به بازافرینی داریم که ۴ هزار و ۷۲۷ هکتار ان با جمعیت ۵۳۶ هزار نفر برابر با ۵۱ درصد از جمعیت کل استان در محلات ناکارامد زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این وضعیت در برخی از شهرهای استان منجمله سنندج و کامیاران بسیار بسیار حادتر است.
مرادی خاطرنشان کرد: ۲۰ پروزه از مجموع ۳۰ پروزه ای که در سطح استان داریم فعال است.

مرادی عنوان کرد: ۱۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در محلات بافت فرسوده استان شناسایی شده است و سالانه ۳ هزار و ۷۰ واحد براساس برنامه باید بازسازی شود که تسهیلات در نظر گرفته برای مرکز استان ۳۵۰ میلیون و برای سایر شهرستان ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات است.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان خاطرنشان کرد: در شهر سنندج که مرکز استان است ۴۹.۸ درصد جمعیت شهری در ۲۴.۲ درصد سطح شهر سنندج زندگی می کنند.

وی تصریح کرد: فقر شدید خدمات زیربنایی و روبنایی به دلیل تراکم بالای جمعیت در محلات هدف است وجود دارد که فزاینده فقر شهر و تشددید کننده مشکلات اقتصادی و اجتماعی ساکنین خواهد شد.

مرادی گفت: سرانه فضای اموزی در محله نایسر در شهر سنندج قریب به یک دهم مترمربع این در حالی است که سرانه در شهر سنندج ۲.۲ مترمربع است این نابرابری در سطح سایر کاربریای عمومی و خدمات شهری دیگر حادتر است.

وی خاطرنشان کرد: الان با یک موج جدید حاشیه نشینی در استان مواجه هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با بیان اینکه به لحاظ نرخ بی سوادی در رده های اخر کشور هستیم گفت: ریشه کنی بی سوادی و ارتقای این شاخصه نیازمند توجه بیشتر به رونق و توسعه سوادامورزی در مناطق حاشیه شهرها هستیم.

به گفته وی بانه و مریوان بیشترین سکونتگاه های غیررسمی است و در قروه دو نقطه و در بیجار مشکل در هسته اصلی شهر است. 

وی تصریح کرد: کل برنامه ابلاغی مسکن استان در قالب قانون جهش تولید مسکن ۵۶ هزار و ۴۷۹ واحد با مساحت زمین مورد نیاز یک هزار و ۶۸۸ هکتار است که دقیقا معادل با ظرفیت پهنه بافت فرسوده و بافت با پیشینه روستایی  به مساحت یک هزار و ۷۱۲ هکتار است.

انور رشیدی شهردار سنندج هم در این جلسه با بیان اینکه باید از ظرفیت بافتهای فرسوده در شهر سنندج استفاده کنیم افزود: 
شهرداری توانسته مساحت های قابل توجهی از این بافت فرسوده را خریداری کنند.
در دوره گذشته شورا و شهرداری قیری به نایسر اختصاص داده اند اما در جای دیگه ای با توجه به نیاز شهر سنندج استفاده شده است.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان