Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج عرفان مرادی در جلسه بازافرینی استان که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در سنندج برگزار شد اظهار کرد: بهسازی نوسازی مقاوم سازی مسکن ارتقای شبکه تاسیسات شهری نوسازی و تجهیز خدمات روبنایی در محلات از ارکان اصلی بازآفرینی شهری است.

وی خاطرنشان کرد: در ۷ شهرستان استان در مساحتی بالغ ۱۲ هزار و ۹۷۰ هکتار نیاز به بازافرینی داریم که ۴ هزار و ۷۲۷ هکتار ان با جمعیت ۵۳۶ هزار نفر برابر با ۵۱ درصد از جمعیت کل استان در محلات ناکارامد زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، این وضعیت در برخی از شهرهای استان منجمله سنندج و کامیاران بسیار بسیار حادتر است، بیان کرد: ۲۰ پروزه از مجموع ۳۰ پروزه ای که در سطح استان داریم فعال است.

مرادی عنوان کرد: ۱۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در محلات بافت فرسوده استان شناسایی شده است و سالانه ۳ هزار و ۷۰ واحد براساس برنامه باید بازسازی شود که تسهیلات در نظر گرفته برای مرکز استان ۳۵۰ میلیون و برای سایر شهرستان ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات است.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان خاطرنشان کرد: در شهر سنندج که مرکز استان است ۴۹.۸ درصد جمعیت شهری در ۲۴.۲ درصد سطح شهر سنندج زندگی می کنند.

وی تصریح کرد: فقر شدید خدمات زیربنایی و روبنایی به دلیل تراکم بالای جمعیت در محلات هدف است وجود دارد که فزاینده فقر شهر و تشددید کننده مشکلات اقتصادی و اجتماعی ساکنین خواهد شد.

مرادی گفت: سرانه فضای اموزی در محله نایسر در شهر سنندج قریب به یک دهم مترمربع این در حالی است که سرانه در شهر سنندج ۲.۲ مترمربع است این نابرابری در سطح سایر کاربریای عمومی و خدمات شهری دیگر حادتر است.

وی خاطرنشان کرد: الان با یک موج جدید حاشیه نشینی در استان مواجه هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با بیان اینکه به لحاظ نرخ بی سوادی در رده های اخر کشور هستیم گفت: ریشه کنی بی سوادی و ارتقای این شاخصه نیازمند توجه بیشتر به رونق و توسعه سوادامورزی در مناطق حاشیه شهرها هستیم.

به گفته وی بانه و مریوان بیشترین سکونتگاه های غیررسمی است و در قروه دو نقطه و در بیجار مشکل در هسته اصلی شهر است. 

وی تصریح کرد: کل برنامه ابلاغی مسکن استان در قالب قانون جهش تولید مسکن ۵۶ هزار و ۴۷۹ واحد با مساحت زمین مورد نیاز یک هزار و ۶۸۸ هکتار است که دقیقا معادل با ظرفیت پهنه بافت فرسوده و بافت با پیشینه روستایی  به مساحت یک هزار و ۷۱۲ هکتار است.

انور رشیدی شهردار سنندج هم در این جلسه با بیان اینکه باید از ظرفیت بافتهای فرسوده در شهر سنندج استفاده کنیم افزود: شهرداری توانسته مساحت های قابل توجهی از این بافت فرسوده را خریداری کنند.

در دوره گذشته شورا و شهرداری قیری به نایسر اختصاص داده اند اما در جای دیگه ای با توجه به نیاز شهر سنندج استفاده شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز انور رشیدی شهردار سنندج شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،استاندار کردستان در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج و شهردار این شهر اظهار داشت: ۲ هکتار از ۲۰ هکتار زمین مسکونی که شهرداری از راه و شهرسازی طلب دارد باید ظرف ۶ ماهه نخست امسال بازگردانده شود و به مرور مابقی این مطالبه نیز بازگردد.

زارعی کوشا اظهار داشت: اعضای شورا و شهرداری باید مسائل و و اختلاف نظر‌ها را در جلسات خود حل کنند و با طرح این مشکلات در رسانه‌ها حاشیه سازی نکنند.

وی در ادامه افزود: اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه تقاطع تکیه چمن از سوی سازمان برنامه ریزی استان رقم مناسبی است که تا کنون ۱۲۰ میلیارد ریال آن تامین شده است.

حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این نشست به طلب شهرداری از دستگاه‌های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی اشاره کرد و گفت: از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه سهم شهرداری پرداخت شود صورت نگرفته است.

عسکری فرماندار سنندج هم بر ضرورت ساماندهی دستفروشان، و ایجاد پارکینگ طبقاتی و همچنین ساماندهی نیرو‌های شهرداری تاکید کرد.

ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها مطلبی بود که محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان هم در این جلسه بر آن تاکید کرد و گفت حمایت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

در ادامه رضایی رئیس شورای شهر سنندج هم با گلایه از کم کاری ادارت متولی فرهنگ در برنامه‌های گرامیداشت هفته سنه از نام گذاری بلوار ننله به نام آرمان بنفشی جوان فدارکار سنندجی خبر داد.

شهردار سنندج نیز با بیان اینکه امسال براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۶۰ هکتار فضای سبز به سرانه فضای سبز شهر سنندج اضافه می‌شود گفت: طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ااجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند