Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان فرماندار سنندج گفت: حمایت از بنیان خانواده و روند جوانی و افزایش جمعیت نیازمند فرهنگ سازی در جامعه است.

 حسن عسکری شامگاه روزروز یکشنبه در جلسه شورای ثبت احوال شهرستان سنندج، بر ثبت دقیق اسناد هویتی و رفع نقایص در این زمینه تاکید کرد و گفت: برگزاری جلسات توجیهی ثبت وقایع چهارگانه برای دهیاران ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار پایش مقطعی وقایع چهارگانه از سوی ثبت احوال شد. 

اسدالله سوار رییس اداره ثبت احوال شهرستان سنندج هم، با اشاره به اینکه در سه ماه نخست امسال  هزار و ۳۷ واقعه ازدواج در سنندج به ثبت رسیده است افزود: این درحالی است که در مدت مشابه سال گذشته هزار و ۲۶۱ واقعه ازدواج به ثبت رسیده بود.

وی اظهار کرد: آمار ازدواج در سه ماه سال جاری ۱۷ درصد کاهش یافته است.

وی آمار ازدواج استان را در این مدت  سه هزار و ۵۷۶ واقعه عنوان کرد. 

وی یادآورشد: میانگین ازدواج بار اول مردان در سنندج ۲۸،۵۸ و میانگین بار اول ازدواج زنان در سنندج ۲۴،۷۳ بوده است. 

به گفته سوار، کمترین سن ازدواج زنان با ۲۲ سال مربوط به شهرستان بانه است.

  اسدالله سوار در ادامه تعداد واقعه طلاق در شهرستان سنندج را سه هزار و ۳۷۸ واقعه اعلام کرد و افزود:  گفت : سال گذشته در این مدت ۳۶۷ واقعه طلاق در سنندج به ثبت رسیده است.

به گفته وی آمار طلاق در سه ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش یافته است.

سوار سن طلاق بار اول مردان در استان را ۳۶ سال و در سنندج ۳۸ سال ذکر کرد و افزود: کمترین سن طلاق زنان با ۳۱ سال مربوط به سروآباد بوده است.

افزایش ۷،۴ ولادت و کاهش ۱۰،۲ درصد واقعه وفات در سنندج

مدیر ثبت احوال شهرستان سنندج گفت: در سه ماه نخست امسال  ولادت ها ۷،۴ افزایش و آمار وفات در سنندج ۱۰،۲ کاهش یافته است. 

اسدالله سوار آمار ثبت واقعه ولادت در سه ماهه امسال در سنندج را هزار و ۶۸۹ واقعه و آمار واقعه وفات را در این مدت را ۶۹۸ واقعه اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرستان سنندج ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور

تین نیوز

جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمار های رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد ۲۴، معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: هم اکنون ۲۳ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور به دلیل سکونت در بافت های فرسوده و ناکارآمد و همچنین سکونتگاه های غیررسمی، بدمسکن هستند و جان آن ها در معرض خطر قرار دارد. این برآورد جدید یک سوال مهم را در خود جای داده است؛ اینکه چرا طی یک دهه اخیر به رغم همه اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی بافت های فرسوده وسکونتگاه های غیررسمی، جمعیت بدمسکن افزایش داشته است؟ آیا این اقدامات بی اثر بوده است؟

محمد آیینی، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در پاسخ به این سوال به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: برآورد فعلی از جمعیت بدمسکن، با توجه به متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت صورت گرفته است. به گفته محمد آیینی، بررسی ها نشان می دهد، جمعیت ۱۱ و نیم میلیون نفری ساکن در بافت های فرسوده شهری ایران از سال ۹۵ تاکنون در هر سال به طور متوسط، رشد ۱.۳ درصدی، یعنی معادل نرخ رشد جمعیت ایران، داشته است.

 

اما، جمعیت بدمسکن ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، به دلیل گسترش فقر مسکن، رشدی به مراتب بیشتر از حد طبیعی داشته و برآورد ها حاکی از آن است در هر سال به طور متوسط ۲.۳ درصد به جمعیت ساکن در این سکونتگاه های غیررسمی افزوده شده است. جمعیت حدود یک میلیون نفری ساکن در بافت های تاریخی نیز تقریبا در یک دهه اخیر بدون تغییر بوده است.

به گفته آیینی، همچنین، بخشی از این رشد جمعیت بدمسکن ناشی از گسترش محدوده بافت های فرسوده وناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در سال های اخیر است. در حالی که ابتدای دهه ۹۰، مساحت پهنه های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ۷۴ هزار هکتار اعلام می شد در تازه ترین برآورد ها این میزان به ۱۶۷ هزار هکتار افزایش یافته است. آیینی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده ساخته شده است که حاصل نوسازی بیش از ۳۵۰ هزار پلاک فرسوده است.

هنوز ۲میلیون و۷۰۰هزار پلاک فرسوده با قابلیت ساخت دست کم ۴.۵میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. آیینی همچنین از صعود آمار نوسازی مسکن در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته سهم پروانه های ساختمانی بافت فرسوده از کل پروانه ها به ۲۱.۵ درصد رسید؛ این سهم در ۱۴۰۱ معادل ۱۸.۵ درصد بود و در صورتی که بسته مشوق های شهرسازانه در همه شهر ها اجرایی شود، این سهم به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه وشهرسازی، همچنین آماری از وضعیت ساخت وساز در بافت های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن ارائه کرد. به گفته آیینی سهم بافت های فرسوده از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در کشور، ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در هر سال است. طی دو سال اخیر تاکنون ۲۶۶ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در پروسه ساخت قرار گرفته که از این میزان سهم تهران حدود ۵۵ هزار واحد است؛ همچنین بیش از ۸۲ هزار واحد نیز تاکنون افتتاح شده که حدود ۱۶ هزار واحد از این تعداد مربوط به تهران بوده است. آیینی اعلام کرد: بنا داریم تا پایان امسال آمار واحد های شروع شده نهضت ملی را به ۴۰۰ هزار واحد مسکونی رسانده و۱۰۰هزار واحد دیگر را نیز به بهره برداری برسانیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند